Stress

Stres

Stress / Belastningsreaktion

En fornuftig investering – Akupunkturbehandling

Jeg er sikker på, at du er enig med mig i, at en investering i dit helbred, er den bedste investering, du kan give dig selv. Et godt helbred er altafgørende for, at du kan have et fantastisk liv med masser af ro, glæde og energi til at udleve dine drømme.

Jeg tilbyder dig, at forebygge udvikling af stress ved akupunktur behandling.
Har stressen allerede fået sit tag i din krop, og sjæl, kan den vedholdende, ubehagelige stressfølelse behandles med akupunktur, så du igen begynder at kende dig selv, får evnen til at arbejde med stressen og mærker følelsen af fysisk og psykisk ro, overskud og glæde.

Ved du, at stress og depression ikke er tegn på svaghed?
Det er tegn på, at du har været stærk alt for længe.

Fysiske tegn på stress: Hjertebanken, hovedpine, svedeture, indre uro, mavesmerter, appetitløshed, hyppige infektioner, forværring af kronisk sygdom som fx psoriasis og sukkersyge.

Psykiske tegn på stress: ulyst, træthed, hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, rastløshed, nedsat humør.

Adfærdsmæssige tegn på stress: søvnproblemer, mangel på engagement, aggressivitet, irritabilitet, ubeslutsomhed, øget brug af stimulanser som fx kaffe, cigaretter og alkohol, øget sygefravær.

Genkender du nogle af symptomerne?

– Måske er du træt og mangler energi?

– Måske har du problemer med at sove?

– Eller lige meget hvor meget du sover, så er du stadig ikke frisk?

– Længes du bare efter at kunne få lov til at være dig selv?

– Måske ved du inderst inde, at du kan være glad og positiv, men du kan ikke længere mærke det? Du bliver mere og mere irriteret og ked af det, som tiden går?

– Når du er træt, trist og stresset, er dit fundament skredet og for at du kan få din energi tilbage, er første skridt, at du skal have bygget dit fundament op igen.

–  Du hjælper andre med at dække deres behov, selvom du egentlig har behov for at have din opmærksomhed rettet imod dine egne behov

Er det tid til at komme videre?
Book en anti stress behandling.