Velkommen

 • Rolige omgivelser

  I klinikken tilbyder jeg dig et sundhedstilbud, hvor vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov.

  Har du tænkt på akupunktur, som en effektiv, skånsom og ikke mindst dokumenteret og anerkendt måde at blive behandlet på?

 • Velbehag

  Jeg trækker, det bedste fra begge verdener, ind i behandlingen, dette til din fordel.

  Lad eksempelvis ikke piskesmæld eller andre smertetilstande, stress, depression, angst, migræne, soleksem, høfeber eller anden allergi, barnløshed, søvnløshed eller mave/tarm lidelser styre dit liv, når det kan behandles med akupunktur med god effekt.

 • Nøglen til velvære

  Kom og mærk det kropslige og psykiske velvære, som akupunktur behandlingen giver dig.

  Med akupunkturbehandlingen vil jeg afbalancere din krop og dit sind, så du opnår større sundhed, og dermed bedrer dine forudsætninger for, at leve dit liv med maksimal livskvalitet.

Akupunkturens effekt

Smertestillende effekt

Akupunktur er især kendt for sin smertelindrende effekt, og bliver accepteret i hele verden som en særdeles god behandling i forbindelse med smertekontrol. Forskere mener, at akupunktur bl.a. virker ved at øge hjernens produktion af naturlige smertestillende stoffer kaldet endorfiner. Virkningen bygger på, at kroppens eget morfinsystem aktiveres ved akupunktur. Disse morfinlignende stoffer påvirker kroppens bevidsthed om smerten. Man mener, at akupunktur kan arbejde gennem nervesystemet ved at udløse signaler, der afbryder de smertemeddelelser, som sendes til hjernen. Det virker smertestillende og beroligende og er uden bivirkninger.

Beroligende effekt

kupunktur har en beroligende virkning ved at nedsætte aktiviteten i nogle særlige bølger i hjernen, hvilket kan ses i en EEG-måling. Denne beroligende effekt hjælper mod søvnløshed, psykisk uro, angst osv. Efter akupunkturbehandling ses en stigning i dopaminindholdet i hjernen.

Homeostatiske effekt

Akupunktur hjælper i normaliseringen af kroppens indre ubalancer, og understøtter bl.a. hormonbalancen, hjerte-kar-, lungefunktion osv. Ved akupunkturen afbalanceres kroppen, så den kommer i en naturlig balance.

Effekt på immunsystemet

Akupunktur styrker vores immunsystem, så vi er mere modstandsdygtige overfor sygdomme.

Anti-inflammatoriske

Akupunktur nedsætter betændelsesreaktioner og har en antiallergisk virkning. Frigivelsen af organismens egne naturlige interferoner skulle være årsagen til denne positive effekt.