Malene Kold Mikkelsen Akupunktør

Malene Kold Mikkelsen
Strandhuse Akupunktur

Som erfaren sygeplejerske med sundhedsstyrelsens autorisation, samt min 3-årige akupunkturuddannelse med Sundhedsstyrelsens RAB godkendelse, er jeg solidt funderet, i vestens og østens medicin, og laver akupunkturbehandling i egen klinik, samt i lægeklinik. Jeg trækker, det bedste fra begge verdener, ind i behandlingen, dette til din fordel.

Hos mig er du i kompetente og trygge hænder. Min viden og erfaring bygger på 22 års erfaring som sygeplejerske, den anerkendte 3 årige uddannelse til akupunktør, med sundhedsstyrelsens RAB godkendelse, myoreflexterapiuddannelsen, diverse efteruddannelser samt flere års akupunktur behandlererfaring fra lægeklinik, og egen klinik.

Strandhuse Akupunktur er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, da jeg har autorisation som sygeplejerske. Det betyder i praksis, at der føres tilsyn med klinikken, dette for at øge din tryghed.

Strandhuse Akupunktur er fagligt organiseret under Praktiserende akupunktører, der kun optager akupunktører ud fra de højeste krav til uddannelsesniveau i Danmark, hvilket vil sige et niveau, der ligger betydeligt over RAB niveau. Desuden ligger der i dette regi regelsæt for god klinisk praksis, som klinikken er forpligtet til at leve op til, samt krav om løbende efteruddannelse, og opfølgende kursus i førstehjælp hvert 3. år, så din sikkerhed er i focus på alle måder.