Klient oplevelser

Gravid

Jeg startede hos Malene, da jeg efter 1,5 år, efter p-pille stop, stadigvæk ikke havde fået min menstruation, og da jeg samtidig havde et stort ønske, om at blive gravid. Jeg havde forinden været igennem diverse undersøgelser, som alle viste fuldstændig normal hormonbalance, og hermed var det uforklarligt, hvorfor jeg ikke fik min menstruation. Det er svært at sætte ord på, hvad det er, lige præcis akupunktur gør, men jeg kunne tydelig mærke, at det skete en forandring i min krop, efter hver behandling. Efter cirka et halvt års behandling, er jeg blevet gravid og har valgt at afslutte behandlingen, da jeg snart er i 2. Trimester.  Man føler sig fuldstændig tryk og afslappet i Malenes hænder, og selvom mange andre ting har spillet ind i, at det endeligt er lykkedes at blive gravid, er jeg slet ikke i tvivl om, at behandlinger hos Malene har haft en stor indflydelse på, at jeg idag er gravid.

Stress

Da jeg desperate ringede til Malene i August måned 2015 havde jeg været fuldtidssygemeldt med stress i 6 uger, men følte ikke jeg kom nogen vegne. Jeg havde stadig alle fysiske symptomer på stress: søvnløshed, appetitløshed, kvalme, hjertebanken og uro i kroppen.

Malene havde heldigvis en hurtig tid til mig og vi kunne komme i gang. Efter blot få behandlinger kunne jeg igen sove om natten, min hjertebanken forsvandt og langsomt har Malene formået at vække alle mine organer til live igen en efter en.

Inden jeg startede hos Malene havde jeg fået lavet en vitamin test, der viste at jeg stort set manglede alle vitaminer, men især B vitaminer. I dag viser testen at kroppen igen optager vitaminerne.

Jeg har nu fået 18 behandlinger og er Malene dybt taknemlig for at have fået mit liv tilbage. Jeg kæmper stadig med ting, som er eftervirkninger af stressen, men jeg sover om natten og vigtigst af alt har appetit på livet igen.

Dorthe

Forebyggende

Har prøvet flere forskellige akupunktører men INGEN er så kompetent og forstående som Malene.

Helle

Stress behandlinger

Igennem min psykolog, blev jeg anbefalet akupunkturbehandlinger i forbindelse med mine psykiske og fysiske stress symptomer. Han ønskede, at jeg supplerede det terapeutiske arbejde omkring mine følelsesmæssige ubalancer med akupunkturbehandlinger. Hensigten var at blive hjulpet på vej til at komme af med mine fysiske symptomer og min angst.

Personligt havde jeg problemer med at sove, hjertebanken, uro og summen i kroppen, voldsom kvalme, kvældningsfornemmelser, ingen appetit, angst og tankemylder samt tristhed blot for at nævne nogle af mine symptomer. Jeg var også meget træt og havde et meget lavt energiniveau.

 

Første gang jeg besøgte Malene, kan jeg tydeligt huske, at jeg kom og var voldsomt plaget af kvalme – jeg havde ikke haft lyst til mad i flere dage. Efter jeg var kommet hjem fra behandlingen kom appetitten tilbage og min kvalme var væk. Det var befriende og en stor glæde. Effekten af akupunkturen har, især på mine fysiske symptomer, haft en rigtig god virkning – ihvertfald det jeg har mærket som direkte virkninger af behandlingen. Når vi arbejdede med søvn, oplevede jeg, at jeg kunne sove igen. Når vi arbejdede med min hjertebanken, oplevede jeg at det faldt til ro.

 

Jeg har været i behandling hos Malene i godt et år, og vi arbejder fortsat med at få kroppen på højkant igen ved at få mere energi og balance i kroppen.

 

Malene er meget kompetent indenfor sit område. Hun er god til at involvere mig i forløbet, så jeg forstår hvad vi arbejder med, og hvad jeg selv kan gøre for at hjælpe behandlingerne på vej.

Jeg møder hver gang en venlig, smilende og meget nærværende behandler, hvilket også gør det til en god og tryg oplevelse at komme i klinikken.

Kvinde 38

Smerter

Min behandling ved Malene.

Jeg har igennem flere år døjet med ondt i venstre lyske. En smerte, som føltes, som om at benet hoppede ud, hver gang jeg tog et skridt.
Smerten tog til for ca 1,5 år siden hvilket jeg tillagde min graviditet i en sen alder,  det blev værre og værre, men en smerte jeg bed i mig, selvom det til tider var meget svært.
Da jeg stoppede med at amme blev det helt slemt.
Nu sad det i hoften, ryggen, lænden. Det gjorde ondt i benet og foden sov, derudover gjorde min arm også ondt.
Jeg kunne ikke løfte venstre ben andet end et par cm fra jorden og min søvn var et sandt helvede igennem et år.
Jeg blev henvist til Glostrup hospital, og der fandt man ud af, at jeg havde en medfødt defekt i hoften og havde fået slidgigt som 40 årige.

Jeg tog kontakt til Malene, hvilket har forandret mit liv og min livskvalitet.
Malene fandt ud af, at det i hoften hang sammen med min anspændte kæbe og min lænd (havde en måned forinden fået bideskinne).

Jeg blev målt i øret med et apparat og fik nåle forskellige steder på kroppen, og fik derudover sat 5 nåle i ørene, som skulle sidde i ca 14 dage.

Efter ca 1 times behandling, så troede jeg, det var løgn, men jeg kunne løfte mit ben og sidde ned, og noget af det bedste var, at jeg kunne sove.

Prøvede bideskinnen et par dage efter, men kunne ikke passe den, da mit bid også var blevet rettet op.

For mig og ikke mindst mine børn er dette et mirakel.

Sarah

Piskesmæld

behandlinger med fantastisk effekt

Jeg opsøgte akupunktør Malene Kold grundet mange og længerevarende smerter i bevægeapparatet. Jeg har en viden om at mine smerter formentlig er forårsaget af piskesmæld, myxødem, fibromyalgi og leddegigt.Jeg har i en rigtig lang periode været MEGET træt !!
Malene startede med at stille mig en del dybtgående spørgsmål om min krops funktioner ligesom hun så nærmere på forskellige ting som havde værdi for hendes mulighed for at vurdere hvor hun “skulle starte”!
Efter 1. behandling (med mange nåle) var jeg faktisk bare TRÆT men allerede næste dag var min krop bedre tilpas og jeg havde nemmere ved at slappe af.
Ved 2. behandling  valgte Malene at begynde “rengøringen” af min krop og det havde rigtig god effekt – jeg blev faktisk rigtig veltilpas – også i de følgende dage.
Ved 3. behandling fortalte jeg Malene at der var lidt “stress på derhjemme” p.g.a. flere udefra kommende faktorer ! Malene valgte at hjælpe kroppen til at klare den aktuelle udfordring ! Og du milde et længe ukendt underskud blev vendt til et overskud ! – som jeg sandelig har haft rigtig god gavn af ! Det er BARE dejligt !
VED 4. behandling kom jeg til at fortælle at min forårsallergi havde været generende i en hidtil uhørt grad ! Der blev arbejdet med allergien og endnu en gang fik kroppen lige et “puf” i den rigtige retning !
Jeg har fået omhyggelig og på alle måder super sufficient behandling ! Jeg har det MEGET BEDRE og jeg vil glæde mig over at komme fortløbende hos Malene for at vedligeholde den gode udvikling for mig og min krop.Hver behandling er foregået i en dejlig afslappet atmosfære – det har været en fornøjelse !
Fru Svane – tidligere ansat i det danske  “sundhedssystem”.

Allergi

“min datter på 10 år har de sidste par år været plaget af voldsomme allergiske reaktioner på myggestik. Stikkene er hævet kraftigt op og været stærkt kløende, et stort område af huden omkring har været rødt, varmt og hårdt pga væskeansamlingen, hvilket har været meget smertefuldt for hende. Det har desuden væsket fra et stort område i stikkene med sårdannelse til følge. Efter akupunkturbehandling hos Malene er disse allergiske reaktioner stort set forsvundet. Hun får stadig myggestik, men nu er generne reduceret til det vi alle kender – lidt kløe og en mindre rød plet i huden.”

– Ulla Bliksted

Angst

 Ung mand 22

Jeg er en mand på 22 år, og jeg er blevet behandlet af Malene for stressangst i lige godt et år. Min angst startede flere år tilbage, hvor jeg som sportsudøver blev sat i nogle meget pressende situationer, og samtidig skulle få en normal hverdag til at hænge sammen med skole, fritidsarbejde, venner, familie og kæreste. Der var ikke meget tid til at få slappet af og passet på mig selv. Dette medførte så at jeg fik utroligt meget stressangst.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingstilbud, lige fra psykolog til hypnoseterapi. Intet af det virkede på mig og min psykiske lidelse. For et år siden fandt jeg ved et tilfælde Malene og hendes praksis med akupunktur.  Jeg startede hos hende, og gik der 2 gange om ugen. Vi aftalte at gennem samtaler og akupunktur skulle vi få mit stressede sind til at falde til ro, fordi min krop og mit sind havde været så meget på overarbejde. Jeg begyndte stille og roligt at kunne mærke en forskel allerede efter de første par uger. Herefter begyndte jeg kun at komme der en gang om ugen. Sådan fortsatte det et år. Jeg fik det bedre og bedre, og kom der mindre og mindre.

I dag har jeg det fantastisk, jeg er lige stoppet med at gå hos Malene, og jeg er så glad for at have fået det så meget bedre på bare et år. Når jeg nu er stoppet hos Malene, så stopper jeg ikke kun med et rask sind, men jeg har også en masse redskaber som jeg kan arbejde videre med.

Tak for denne gang Malene, du har virkelig gjort en stor forskel i mit liv.

Tinitus

Efter en mellemørebetændelse, der gav øget tryk i mellemøret, behandlede ørelægen, problemet med 2 gange punktering af trommehinden, og efterfølgende indsættelse af dræn, der senere blev taget ud igen.

Der var stadig et generende tryk på trommehinden, nedsat hørelse og en irriterende tinnitus.

Da jeg kontaktede Malene, foreslog hun, at vi prøvede akupunktur, som har en effekt på væsketryk. Det må jeg indrømme, at det havde. Det fjernede det generende tryk, og dæmpede tinnitus rigtig meget. Da jeg så tilfældigt nævnte, at jeg nok også skulle til tandlæge, fordi min kæbe var meget øm og jeg havde smerter, når jeg skulle gabe og tygge, så kunne hun konstatere, at jeg havde meget spændte sener/muskler og så fik jeg også akupunktur for det, og det hjalp virkelig også, så tandlægen blev ikke besøgt. Det imponerer mig meget, og det er jo heller ikke en behandling, som gør ondt. Jeg betragter det som en naturlig behandling, som foretages med den viden, som ligger i en intens uddannelse.

Hanne, Kolding

Soleksem

Vores datter på 7 år har igennem de sidste to somre været plaget af soleksem. Efter blot en behandling med magnetakupressur, er soleksemet forsvundet, og vores dejlige pige, kan igen færdes ude i solen.

Camilla Brændstrup