Efteråret har meldt sin ankomst.

Efteråret har meldt sin ankomst. Morgenerne er igen blevet mørke, dagene er kølige og vinden har taget fat. Selv om denne årstid kan være smuk og farverig, oplever mange, at energiniveauet daler i takt med, at de lyse timer bliver færre og færre. Man føler sig mere træt og har mindre energi og overskud i hverdagen.

Har du også brug for at få genopladet batterierne? Så er der hjælp at hente i akupunkturens verden. Akupunktur har nemlig en helt særlig evne til at regulere kroppens energikredsløb, som både påvirker kroppen og sindet.

Når vi oplever træthed, øget søvnbehov eller manglende overskud, skyldes det ofte, at kroppens energikredsløb er i ubalance eller, at der opstår blokeringer i kredsløbet. Via indstik med tynde, sterile nåle kan akupunkturbehandling løsne disse blokeringer, styrke energigennemstrømningen i kroppen og give dig dit fysiske og psykiske overskud tilbage.

Vil du høre mere om, hvordan akupunktur kan booste din energi og give dig overskud til at nyde efteråret fuldt ud? Så besøg Praktiserende Akupunktørers hjemmeside www.aku-net.dk. Her kan du læse meget mere om behandlingsformen og finde veluddannede PA-godkendte akupunktører i dit nærområde.