Ofte bliver jeg spurgt, om jeg også behandler børn

Ofte bliver jeg spurgt, om jeg også behandler børn, og ja, jeg elsker at behandle børn, og gør det rigtig tit. Børn er lette at rette ubalancer på, da de er så unge og friske. Nogle børn er nysgerrige efter at prøve nåleakupunktur, og andre vil gerne behandles med tryk og magneter, der klistres på kroppen og øret, og påvirker akupunkturpunkter. Som ved alle andre behandlinger ved Strandhuse Akupunktur, mikser jeg kropsakupunktur, øreakupunktur og myorefleksterapi, så den enkelte får den mest optimale behandling.
Børn kan behandles for alle de samme ubalancer som voksne, oftest ser jeg børn med allergier, natlig vandladning, ondt i maven, skævheder i kroppen/bækken/skuldre/fødder/nakke osv, hovedpine, hjernerystelse, og ved de unge piger feks. menstruationssmerter og migræne. Der er mange muligheder for at gøre livet meget mere rart at leve.